Thursday, September 08, 2011

8th anniversary..


 5th Sept 2003 - 5th Sept 2011

Pa, ingat lagi momen di atas?
kitalah pasangan paling bahagia saat itu kan?

Pa, semoga kasih-sayang antara kita makin utuh dgn pertambahan usia perkahwinan kita..
semoga Allah kurniakan rezeki yg diberkati & kebahagiaan berpanjangan kpd kita..
harapan i, semoga anak2 kita jadi anak2 yg soleh & solehah dan cerdik pandai semuanya..
tak lupa juga, semoga Allah beri kesempatan utk kita tunaikan haji & umrah sama2 di usia muda..

Pa, terima kasih sbb memperisterikan i dan terima i seadanya..
terima kasih juga sbb selalu tolong i buat kerja rumah, menyebabkan tak justify utk i ambil maid..
kadang2 i segan dgn u sbb u always multi-tasking.. tgh coordinate doket pun u sempat layan anak2 main & monitor anak2 buat homework.. i tabik spring kat u ok..
terima kasih juga atas moral, emotional, financial & apa2 support u selama ini..
i paling takkan lupa, u sacrifice masa, tenaga, kesabaran & paling penting setahun gaji u sbb ikut i sambung belajar.. it was one of the most precious gift I ever had :)

last but not least, jgn lupa ye janji u nak present kat i sewing machine as anniversary gift :)
InsyaAllah, i takkan delay2 lagi jahit kaki seluar u atau shirt u yg tertetas benang ittew..

Happy 8th Anniversary my dear.. love you endlessly...
xoxo

10 comments:

afi said...

happy anniversary pa & ma! =P teringat zaman2 korang dating depan lib. lol.

Ummu Auni said...

Happy anniversary. Suci bersih muka masa kahwin, hihihi

yatiscloset said...

hepi anni moga bhgia smpi ke akhir hayat. sweet gitu!!!!!!

myjuliana said...

oh afi, mmg daku terkenang2 saat itu. sanggup ke melaka utk study sama2 before final exam. hehe. bila bosan study, kitorang g tgk wayang :P

aini, kalaulah bleh dapat balik figure & wajah suci bersih itu kan best! hehe..

and yati, thanks for the wish! you too dear..

eLLe said...

Julie, wajib wat photobook kawen..gamba cantekkkkk sgt...and eppi anniversary..moga kekal hapi n bahgia ke akhir hayat..

aida said...

julie, body tetap maintain... chot n you... so shweet

myjuliana said...

shelly, tu seme gambar yg aku scan, so kalau nak photobookkan, aku kena edit2 dulu.. huhu malas sungguh.. or maybe cari balik -ve dia & hantar kedai to digitalize it.. idakle cantek mane pon gambar

aida, oh not so maintainla beb.. chot & aku both gain a lot seince kawen.. tapi chot senang nak turun.. akuler kena mengidolakan kau kalau nak kurus balik huhu

aida said...

Cer citer sikit, tang mana hang naik ni? Sama cam kukenal 17 years ago, wuhuhuh

myjuliana said...

aida, hang kata sama? ish.. hati aku mmg muda sama cam dulu.. hehe tapi tapi tapi part yg lain2 tu banyak yg lain ok.. rahsia

p!nkerton said...

alaa sweet sgt ni! happy anniversary kak julie & abg chot! ;)